Resimsiz Anlatım Benim Diyer Konumdur Linkini En Altta Vericegim>>
Kod:
İlk Olarak Virtual-Pc Yi Bilgisayarınıza Kurun Sonra Virtual Pc Kare Bir Şey Gelcek Vİrtual Pc New Yazıyor New'e Tıklayın Use Default Settings To Crate a Vİrtual Machineyi Seçin İleri Deyin Oyunun Virtual-Pc Dekini Adını Yazın Finish Deyin Önünüze Settinks Cıkacaktr Settings'Den Memory Ye Gelin Orda Kaç Ram İle Kuracagınızı Seçin. Sonra Hard Disk 1'e Gelin virtual Hardk Disk Fileye Gelin Browse'Ye Tıkalyın Orda 705 Mblik Dosyayı Çıakrtıgınızda Mt2 Dosyası VAR 2 aDET bİRİSİ vİRTUAL-PC o gELMEZ dİYERİNİN sİMGESİ Vardır Ona Tıklayın Tamam Deyin. Networking e gelin Ordan ''Hamachi İnfarce#'' Yi Seçin Sonra Tamam Deyin Girin Size ID: ŞİFRE: gibi bir şey gelicetir oraya aynen böyle ID:root ŞİFRE:mcnccçcom (Arkadaşlar Bu Görünmez Yazıdıgınzda Entere Basın Gelir Ayrıca Virtual-Pc De . Yerine Ç Yazarsınız) Sonra Mcncc# Gelicek Oraya sysinstall yazın Confugreye Gelin Oradan Networking'e Gelin Ordan baştan 2.yi Seçin de0 Die Bir Şey Çıkar Sectiginzde Onu Seçin Başta Sonra Geldik Oraya Server ip yazar oraya serverinizin ıpnı atıyorum 51.42.565 Yaızıcaksınız Yanında Server name Orası 4.2.2.3 Olarak Olur Orası Oyle Kalsın Aşşagıda Bİr Tane Daha Ip İstiyor Oraya 51.42.100 Yazıcaksınız (565 yerine 100) Sonra Damam Deyin Çıkın Sonra gene Mcncc# gelicek bu sefer oraya /etc/rc.d/netif restart Yazın Sonra Bİr Daha Mcncc# Geldiginde Oyuna Reset ATIN Bİraz Bekleyin Gene ID ŞİFRE Gelcektir yine ID:root ŞİFRE:mcnccçcom yazın gelen Mcncc# Ye ./start yazın Sonra Bekleyin 7 Adet Timed Oud Gelmelidir Timed Out Timed Out Timed Out Timed Out Timed Out Timed Out Timed Out
waster07
Konu: Geri: Hamachili PvP Server Kurulumu Resimli Anlatım Cuma Mart 04, 2011 11:56 pm
Saol ama ben login sırasında takıldım logine root yazıyorum passworda mcnccçcom yazıyorum ama kabul etmiyo yardım pls
xbilmemx
Konu: Geri: Hamachili PvP Server Kurulumu Resimli Anlatım C.tesi Mart 26, 2011 3:26 am
arkadaşım sağol uğraşmışsın yazmışsın ama bu ne bıcım yazıdır ya full yanlıs cumle neyın ne oldugu bellı deıl :S