PvPSeveRLeR
 Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar S10
PvPSeveRLeR
 Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar S10
PvPSeveRLeR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PvPSeveRLeR

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş

Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar

YazarMesaj
ByMhanyak
Uzman Üye
Uzman Üye
ByMhanyak

. :  Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar Reko1010

Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar Empty
MesajKonu: Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar    Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar EmptyC.tesi Ekim 16, 2010 4:32 pm

Arkadaşlar
öncelikle söliyeyim upload etmesi çok sürdü bi 8 saat up ettim en
sonunda link vermedi sonra 4 parcaya bölerek 7 8 saat de bidaha attım
kimisi tek parca indirmesi zor oluyor diyor o yüzden böldüm ileride
vaktim olursa tek parcada atarım.

Server Özellikleri Editli Olanlar
1- 1 Level görevi 94 yapar 300m para verir
2- P ve G açan npc ve item al seçeneği ile 5 ci efsun küresini verir
3- AT veren npc 21 level at verir ve item al seçeneği at kitabı verir
4- Lonca açılabilen loncadan çıkılabilen Türkçe gardiyan
5- Türkçe npc'ler
6- Kırmızı orta yuvarlakda sabitlenmiş tüm npcler
7- Editlenmiş npcler
8- İtemlere + basarken 1 para alır item istemez %100 geçer
9- 6. ve 7. efsun fiyatı 0 yang'dır
10- Sol üstte cıkan para toplama deposu 3 göz yapma,3. el gibi ep ile alınan özellikler ekli
11- TL npc bunda da at alma, erkekden kız
olma, savascıdan sura olma, statü sıfırlama, ox'a gitme, ışınlama gibi
değişik seçenekler var isterseniz oyunculara kullandırtabilrisiniz
bende yasakdı adı ondan tl npc
12- NPC deki tüm silahlara taş basılıyor

Hepsini kendim editledim gercekden baya bi bilgi birikimi, emek, zaman istiyor kolay değil BİR TEŞEKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN

İNDİRME LİNKLERİ

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

yavaş yavaş atıyorum uploaded e dırdınızdan bıktım buna da cene yapan olursa silerim artık konuyu sizde rahatarsınız bende [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

DOSYA İÇİNDEKİLER
617mb mt2 kurulum dosyası çıkarma şifresi: nyomt2
Hamachi
Virtual PC
Navicat süresiz
Appserv
Portmap
Hızlı bir panel
Mc set

SW KURULUM VİDEOSU

Video'da gm olma yoktur onuda ayrıca yapıp koyucam kurmayla ilgili herşeyi yavaşca ve anlaşılır bir şekilde anlattım.

DİĞER VİDEOLAR

Konunun Sabitlenmesi Dileğiyle Lütfen Emeğe Saygı Çalıntı Yapmayınız Alıntıda da nyo'dan alıntı yazınız.

NPCLERİM
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 902x639.

SABİT NPCLER COK ARALIKLIYDI BU RESİMDEKİ GİBİ DEĞİL ARALARI DAHA AZ ÖRNEK OLSUN DİYE KOYDUM
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2 Kurulum Panel Navicat ve Videolu Anlatımlar
1 sayfadaki 1 sayfası